Czer tapi hamil

Ada ke mumy kt sini ank baru setahun bersalin czer tapi hamil semula, actually takut, ada ke mummy kt sini berpengalaman macam ni

2 Balas

Saya. Masa first born 7 bulan, saya pregnant lagi tapi saya pilih untuk d&c sebab tak ready. Ni first born dah setahun, saya pregnant lagi. Doctor cakap ok je tapi kena betul2 pantau. Kalau sakit perut lain macam boleh refer doctor terus. Ikutkan saya nak d&c lagi tapi saya anggap kalini betul2 rezeki, dah planning betul2 pon masih lekat. Takpelah terima jelah

Sy blm ad pengalamn czer, mgkin ad mommy2 lain yg berpengalaman czer n hamil semula..