confius

Ada ke mummy dlm ni yg pernah alami masalah mcm ank sy..ank sy start cirit sampai 1minggu..ok dlm satu hari n start muntah n demam..n cirit balik..doc ckp kurangkn susu bg jus..tp,ank sy mmg tak nk jus n mkn kurang..sy bland nasi n air utk bg dia..1 hari lbh tak bg susu..najis agak ok.tp,perut kembung jer.bila start bg susu balik start berak cair..dah g kk,hosp n klinik swasta.tp,masalah tak jgk selesai..plz help..???

1 Balas

Dia mnum susu jenama ape .. Adik bongsu saya dulu pernh mcm tu kene tukr susu lain bru ok .

5y ago

Ooo...yer lh kan..lps ambik antibiotik kat hosp br ok ..tp,lactogen tak ok.anmum n dugro ok dah