35w

Ada ke mommy yang first baby bersalin awal sebelum due ? Rasa tak sabar nak jumpa baby ?

17 Balas

Sy 1st bby dlu 36weeks5hri dh bersalin..sbb air ketuban kurang..bersalin paksa..skng ank umo dh 5 thn dah..hihi..ank ke 2 bersalin 39weeks, x de tanda ape2 pon, cuma contrction trlalu kuat n bukaan masa tu dh 5cm..yg ke 3 ni x tau lg..mntak2 x overdue..huhu..semoga d permudahkan utk ibu2 semua utk bersalin nt..in shaa Allah..

sy 34week5days dh rasa sakit2 kat ari²... nk jln pon dh susah sbb rasa bby menekan sentiasa kat bwh & perut mengeras. acct ni bby ke5. ank ke2 & 3 sy lahir pd 7 & 8 bln. ape² kemungkinan sy pon dh bersedia bsalin awal. 😊 x sabar nk bau bby....🤗

5y ago

in sha allah sis....klu bby dh sedia nk lahir kn 🤗 klu bby x matang pon nti doc akn bg suntikan. jgn pikirkn sgt....jnji smua selamat sis...

Alhamdulliah...sy 1st & 2nd baby 38weeks da brsalin...dan hari² cakap dgn baby moga dipermudahkan baby kuar dr perut ibu ye syg... Smg dipermudahkan urusan sis brsalin nanti..😍😍

Sy ritu 34wik bersalin sbb pp type 3.. ank 1st..berat 2.1kg.. lahir 4/6 sblm ry aidilfitri..la ni bby alhmdulillah dh umo 3bln..(wlaupn lahir prem trpkse duk nicu selama 17hri)

Saya lahirkan anak saya ketika 33 weeks sebab air ketumban pecah awal.. Skrg anak saya dah 3 bulan... Sihat je... Walaupun kena demam kuning 3 minggu

38week dh melahirkan baby kedua saya. Awl 10 hari dari due dia. Anak ptama pun awl smggu.. Hehee.

Sy smua ank x ikut due..paling awal 31 mggu sbb ada drh tinggi..paling lmbt lg 5 hr nk due..

35w2d harini.. Bcampur2 perasaan.. Gembira takut seme ada.. Tak sabar nk jumpa babyyy

37w. TertaNya2 daN terNanti2. Hri apakahh dia rSa nk klUar. 🤗🤗

Yep alhamdulillah..selamat melahirkan awal 2hari..hehe