pregnant lg!!!!

ada ke mommies2 sini yg pregnant lg even bby bru 6bulan 😅 czer plk tu

5 Balas

Hehhehe sama laa disini, tapi saya pregnant normal dulu waktu anak 1st. Semoga kali ni pun normal juga. Semoga sis pun dipermudahkan segala urusan ya ketika mengandung, bersalin dan berpantang 🫶🏻

Saya pun! Baby baru 6 bulan tapi rezeki nak sampai. Amiklah perancang pun. Kalau dah nak eksiden, tetap jadi juga. Rezeki Allah nak bagi 😍

erm saya Pon czer sis..anak baru 8 bulan..x pkai perancang ke??Klau x pkai pastu buang dlm memg pregnant la

3mo ago

I don't know la sis..saya pkai kondom jugak..walaupon pakai x penah buang dalam kondom buang luar jugak walaupun pakai kondom risau kondom tu bocor

Bestnyaaa. Tahniah! Teringin jugak nak ada baby lagi tapi tak mampu dari segi mental fizikal 🥲

4mo ago

dah jumpa doc , doc suruh cuci sebab tknk risiko 🥲 lgpun bby skrg ni dia mcm tk suka jd kakak... asyik badmood skrg

mg dpmudahkan segalanya aamiin