Pregnant lagi setelah czer

Nak tanya sy bru lps 6bulan czer skrng pregnant lagi ada sesiapa tak sama pengalaman ? Takutlah pulak kan 🥹

2 Balas

alamak sis, terbabas ke 😭 xpe cpt2 buka buku pink, mmg dorg akan pantau lebih sbb kurang 2tahun bersalin czer .. insyaAllah semuanya akan baik2 shj 😊 jaga diri elok2 taw

2mo ago

depend nurse jugak ..sy dulu lps ank first tk amik perancang pon ..ank bru 8 bulan sy ngndung ank kdua ..nurse okey je tkde bebel pon

dah bersalin nanti jangan tangguh pakai perancang, lekat pulak sorang lagi tahun depan karang.

2mo ago

pakai perancang pon kdg terbabas ..kita hanya mampu merancang, tuhan yg menentukan ...