Kapal Terbang

Ada ke mommies yang dah naik kapal terbang dalam 19minggu atau mommies Memang elakkan untuk naik kapal terbang ya. Share mommies.

1 Balas

better puan cuba tnye pd doc yg rawat puan ketika hamil tuk dptkn kepastian..biasanya depends pd condition kita bagaimana .jika kita hamil berisiko..jd doc akan nasihatkan kita tidak lakukan prjalanan jauh dlm tmpoh di tetapkan atas faktor kesihatan yg kita alami.mg dpmudah segalanya. aamiin

2y ago

puan lebih baik jaga kandungan puan sbb bukan senang utk pregnant melalui ivf.. jaga baik2 kandungan tu..