Alahan mengandung

Hai mami semua. Nak tanya. Ada ke yang sama mcm saya. Selalu saya baca orang alahan tak boleh makan, minum, bau2. Ada yang tak boleh bau suami la. Tapi saya mcm pelik sikit. Saya rasa nak merap ja dgn suami. Nak bau dia. Kadang tunggu suami balik kerja lambat pun rasa nak nangis sebab nak bau suami tak dapat 😮‍💨 Ikutkan hati nak ja bawa baju suami yg tak basuh pi office biar dapat bau selalu 😫

1 Balas

samalah macam sy time pregnant. sy suka bau tiak suami 🤣. dia balik kerja pun sy mintak bau tiak. orang kata sy pregnant gegirl sebab tu merap je, tapi yang keluar boboy 😆