Adaa ke y pregnant

Ada ke mcm sy... ank kedua 1y6m ... skrng tgh pregnant 29w...ank sy selalu baring ats perut ... dia tau ad baby... kdg ii klau larang jgn naik ats perut dia xfaham sbb bru setahun lbih kn....persoalannya xpe ke klau perut kena tindih cmtu...sy dh sarat kena baring selalu... asal baring si abang dtg letak kepala ats perut ... kdg ii naik ats perut ... nk marah lebih ii dia xtahu apa ii lg ... nk bngun xlarat... huhuhuhu.... ad yg sma nasib mcm sy ke ...

3 Balas

sama ..sy da 35week ..ank first bru 1y5m ..dia pon suka naik kt perut jdi kne slalu baring ngiring or letak bantal alas kt perut...kita nk dduk lama tak larat bila baring dia naik atas perut pulak hahaha..naik takpe lagi kdg dok henjut2 😭 ...trunkan pon kjp lagi dia naik balik ..sabo je laa hahaha ..

6mo ago

Allah ..lgi seram kalau czer😂 ..ni pon awal2 da beli katil baby sbb takut dia lanyak adik dia nti 😭 ..takkan kita plak nk kne baring dlam baby cot skli ekk🤣

anak sy pon mcm tu bru masuk 2 tahun sy pulak skrg tgh 36 week...nak marah memang lgi dia buat..so kita je la acah² bagun atau letak cover bantal kt bahgian perut...

sama je anak saya.saya 35 week.anak 2 years dah..tapi sebelum tu,dia dah lenyek mak dia..naik atas badan kalau saya baring.Allah geram aja rasa.tapi tahan kan aja..