38week 1day

Ada ke mcm saya dkat² due sakit bhgian bwah perut nk bgun nk jlan sakitnya seksa tpi blm ada tanda bersalin cuma sakit nk bangun kesana kesini rasa nk baring je

6 Balas

38weeks 1 day jugak! Hehe. Tadi pusing satu mall, dia mengeras je tak stop. Pastu bila dah duduk, baru dia ok. Setakat ni takde tanda tanda nk bersalin pun. Baby scan tadi pun dah 3.4kg. Mengeras, sakit ari ari, sakit pinggang, keluar keputihan, mengah, tu je saya rasa sekarng ni. Mengharapkan dia keluar 18hb sempena birthday ayahnya 😜 hari hari dok pujuk hehe