Virtual KK

Ada ke kat sini pernah gmeet Virtual untuk buka buku pink? Sy booked online untuk buka buku pink, hari ni dapat call dr KK utk set app Virtual by gmeet...

2 Balas

Canggih nya KK ni. Saya call last 2 weeks then nurse bagi appt utk dtg KK masa minggu ke 12. Appt dekat KK Jalan Kebun, Shah Alam. Setakat ni baca2 tak nampak org post pasal google meet.

2y ago

haah tula...ni kk seksyen 19...

Hi nak tanya macamna cara nak book online ya, sebab memang call tk dpaat2 . ingat terus nak pergi walk in kk shja

2y ago

cuba taip kat web qmed.asia ...then plih klinik mana...biasa klinik yg bsar2 ...klau klinik desa walk in je ckp nk book tarikh utk buka buku pink