rambut gugur selepas bersalin

Ada ke ibu2 yang rambut gugur lepas bersalin. Macam mana nak rawat?

15 Balas

Xtau ada rawatan ke x sis.. klau sy pula rmbut gugur tu akan stop sendiri. Waktu rambut mula gugur pun benda paling sy susah hati nak buat cuci rambut dan sikat rmbut. Lepas cuci dan sikat rambut mmg rmbut gugur banyak sangat berbanding waktu kepala dan rmbut kering.

5y ago

Guna shampoo lespettua sis..mmng bagus tuk ibu lepas bersalin 01131493846