Due bersalin

Ada ke IBU2 cam SY,dah 4 kali scan bby tapi masih belum dapat tarikh untuk bersalin?normal ke macam tu?

3 Balas

Sama la sy.... Ikut tarikh last period kalau ikutkn 1/11 tapi: 1st scan 23/10 2nd scan 24/10 3rd scan 25/10 4th scan 17/10... Makin cepat pula baby nak keluar dah la ada GDM ni... Tapi tulah tarikh2 diatas xde satu pun yang confirm lagi... Doc kata next appointment check lagi

2y ago

Tu lah Lau ikut period 20/10 first scan 9/11 kali kedua scan 2/11 kali ketiga scan 26/10 kali ke 4 scan 29/10 plak ni kena buat appointment dkt hospital besar plk

maaf tanya sis, kantung baby ada janin dah ke, macam saya sis, kalau tak nmpak janin, doctor mmg tak boleh bagi tarikh due. selalunya mcm tu

2y ago

yg SY punya DH nmpk DH janin..tp tu lah bila scan jauh2 plak tarikhnya..n makin dekat plak due

Period tak tetap ke?

2y ago

Klu x tetap mmg susah sikit. Sbb dktr akn tgk result scan. Tp nnt dktr tetap bg 1 tarikh anggaran.