Terlebih Due Date Bersalin

Nak tnya ada ke ibu2 yg due 4/10 tapi blm bersalin lagi... Saya dh 40week 3day...tapi lom bersalin lagi.... Mcm2 cara buat tapi baby x nk kuar lagi... Doc kk bagi tarikh sampai 10/10 nie...klau x bersalin juga terpaksa la serah diri😥... #anakke4

1 Balas

banyakkan berjalan / naik turun tangga.... kalau penat, berhenti dulu... dan kerapkan bercakap dan pujuk baby supaya nak keluar sebelum tarikh serah diri.... kalau tak larat berjalan puan boleh buat senaman ringan di rumah... boleh refer AsianParent bahagian media untuk video senaman