Perut kecil 7 bulan

Ada ka sesiapa yang mempunyai pengalaman anak pertama perut kecil ? Normal tak ye bagi kandungan yg berusia 7 bulan ? Saya bersykur sebab perut sy tak nampak sangat sekurangnya tak jadi tumpuan. Tapi org sekeliling kerap ckp perut tak nampak lah, iyake 7 bulan kecik lah, pastu cerita yg masa diorg preg tu perut diorg dh npk dsb... Sy rimas lah, dan boleh buat saya jadi stress. 🥴 cmna ye nak tutupkan mulutttt merekaa.. Tapi klu sy buka baju nampak je perut sy bulat 😌#firstbaby #ingintahu #seriusnanya

31 Balas

sy pun org tegur perut kecik. kata tak nampak lgsg preggy 7 bulan. sedangkan sy pakai baju besar dan gelebeh mana la nk nampak. haritu sy sengaja pakai baju muat² perut, bru dorg tegur cakap ingat tunggu hari. sy buat derk je. perut kecik org kata, perut besar org kata. tak preggy pun org kata. abaikan jela.