Perut kecil 7 bulan

Ada ka sesiapa yang mempunyai pengalaman anak pertama perut kecil ? Normal tak ye bagi kandungan yg berusia 7 bulan ? Saya bersykur sebab perut sy tak nampak sangat sekurangnya tak jadi tumpuan. Tapi org sekeliling kerap ckp perut tak nampak lah, iyake 7 bulan kecik lah, pastu cerita yg masa diorg preg tu perut diorg dh npk dsb... Sy rimas lah, dan boleh buat saya jadi stress. 🥴 cmna ye nak tutupkan mulutttt merekaa.. Tapi klu sy buka baju nampak je perut sy bulat 😌#firstbaby #ingintahu #seriusnanya

31 Balas

sy tgh pregy anak yg keempat. .ramai jugak tgur kata xnmpak perut , kecik sgt. .xpelah sis xkesah la perut kecik ke besar ke asalkan kita sbg mummy tahu yg baby sehat² je dlm perut tu. .xperlu trlalu fikirkan apa kata org lain. .nnti tkut terganggu emosi baby dlm perut tu. .