salah tulis

Ada ka cni ibu2 pnh buka buku..kumpulan etnik tu salah tulis..sya bangsa lain..tpi nurse tulis bngsa lain?..minta tukar tpi nurse tulis lmbang ni / n tulis bngsa sya d sblah?dia kata tda bole pdam..nnt buat surat brank ank tda apakh tu....sya mau ank ikut bngsa sya n suami??

1 Balas

Kat buku pink kan. Tukar je sendiri. Ada jugak nurse memandai tukar pekerjaan suami sye. Lepas tu suami saya tulis balik guna pen. Nnti buku pink tu kita yg bawak ke jpn, buat surat beranak, bukan nurse.

4y ago

Nurse ckp..tk bole pndam..dia letak simbol / ja..n tulis bangsa yg sbnr d sblah😌😌