5 Minggu 6 Hari

Hi ibu2, saya pertama kali preg. Harini 5m 6h, tiap malam tidur rasa tk selesa. Kerap terjaga. Bila siang rasa serba tak kena. Duduk tk selesa, baring tak selesa. Mmg mcmni ke di awal2 trimester? #firstmom #firstbaby

2 Balas

awal² saya macam tu . now dah 10m lebih . dah tak rasa sangat macam tu , cuma sekarang rasa sakit area breast je time tidur . pinggang pun baru nak start sakit . tambah pulak saya ada sakit tulang belakang

2y ago

Oh baik2. Terima kasih sudi kongsi :)

Ya normal sis. Sebb badan baru nak adapt hormon baru iaitu hormon mengandung. Jadi normal kalau rasa tak selesa ketika awal kehamilan. Selain tu, rahim mengembang tuk ready terima kehadiran baby.