Vaksin covid

Ada ibu2 yg tgh mengandung dah dpt amik vaksin? Mcm mn ok tak?

8 Balas

wsalam.. sy dah lengkap 2 dos vaksin. alhamdulillah xde pape. 1st dose masa tu bulan jun .. masa tu x tau tengah pregnant.. tp xde pape lenguh kat tmpt cucuk jer. 2nd dose sy ambk usia kandungan 13 minggu... efek pun sama lenguh kat tmpt cucuk jer . btw sy ambk vaksin sinovac. Insha Allah berserah pada Allah.. skrang sy dh 15mgu. semoga ibu n baby sihat2 je..❤️