Vaksin covid

Ada ibu2 yg tgh mengandung dah dpt amik vaksin? Mcm mn ok tak?

8 Balas

wsalam.. sy dah lengkap 2 dos vaksin. alhamdulillah xde pape. 1st dose masa tu bulan jun .. masa tu x tau tengah pregnant.. tp xde pape lenguh kat tmpt cucuk jer. 2nd dose sy ambk usia kandungan 13 minggu... efek pun sama lenguh kat tmpt cucuk jer . btw sy ambk vaksin sinovac. Insha Allah berserah pada Allah.. skrang sy dh 15mgu. semoga ibu n baby sihat2 je..❤️

alhamdulillah okay. saya pun dapat vaksin lwt. first dose masa 34w. second dose 36w. dan saya dah selamat melahirkan baby 16hb lepas..baby sihat alhamdulillah😊

Saya 37 week. Dh ambil. OK je. X de mslh ape. Baby gerak aktif je. Lepas pa ntg nti dos ke2

Alhamdulillah. Okee je. Lengkap 2 dose. Baby un da selamat keluar daa sihat walafiat

ok je. alhamdulillah.. week 34 dan week 36. baby dh selamat lahir normal 11hb lps.

sy dh 36minggu2hari , alhamdulillah okey..

Alhamdulillah syukur selamat dan okay je

Alhamdulillah. ok