Rasa ngilu berdenyut denyut sekejap sekejap sebelah kiri. Lepastu hilang.

Ada ibu2 yang tahu sebab apa? Sye dah 11 minggu 4 hari.

4 Balas

Saya da buat scan mmg nampak budak saya nakal sikit,jadi saya pikir juga la y saya rasa geli dlm perut skrg ni sbb mungkin budak ni tgh buat gymnastik agak nya😆

eh .. sama la kita . perut ngilu2 rasa baby gerak . masa first tu x rasa semua nie . yg second preggy nie la merasa sekali alahan mual n memilih makanan. huhu

sama la kita sis...sy rasa mcm baby bergerak ..if sye la sbb masa 1st pregnant xrasa sgt mcm yg kedua nie...hehehe .terasa betul

Sy pun ada rasa jugak kadang2. Sy ingatkan perut cramp😅