sakit bahu kiri

saya hamil sudah masuk 6 minggu , adakah normal kalau saya mengalami sakit bahu sebelah kiri ? rasa sakit yang sekejap datang sekejap hilang . apakah itu simptom kandung luar rahim 😞

3 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini..better puan pergi klnik jmpe doc nnti doc akn scan tuk memastikan kandungan ada dlm rahim atau sebaliknya..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

awk mcm mna dh g jumpa doktor ke

3y ago

Sy sekarang 6w mlm2 sy rasa lenguh2 bahu tp sebelah kanan. Tak selesa nk tidur. Nmpk nya bukan sy seorang yg ada symptom aneh2 begini😅

not sure