Ambil Perhatian!

Ada ibu-ibu di sini pernah alami mata kuning pada anak? Jangan anggap ia perkara normal dan biasa. Ia adalah penyakit yang serious. Ketahui punca-punca penyebab mata kuning melalui artikel ini: https://my.theasianparent.com/mata-kuning/web-view

6 Balas

Hari ni hari ke 20 baby sy.. Prolonged jaundice.. Esok ambil darah.. Smoga bacaan kuningnya menurun lah.. Aaminnn

Anak saya jaundice tinggi aritu kuning camtu la mata.risau hati mak ni

Terima kasih The Asian Parent.. Info yg bagus🤗💞

Tq admin..Good sharing

👍👍