ultrasound

Ada effect ke kalau kita selalu scan baby dalam kandungan ? Saya nak scan tapi husb tak kasi dia kata nanti effect baby ... ermmmmm nak nangis pun ado .

1 Balas

Saya selalu scan jugak dulu tp sebulan sekali.. Tp bukan sy yg nk scan, doc yg scan setiap kali appointment.

5y ago

last scan 16/8 haritu 9 weeks .. sekarang dah sec trimester , nak jugak tgk perkembangan baby kan .. exsaited ..dia kata nanti je boleh tgk jantina sekali 😭