Vaksin tapi asma

Ada d sini ibu2 yg nak ambil vaksin tapi asma menyerang? Ok ka klu ambil vaksin dlm keadaan asma? Dahlah tgh mengandung lg ni 😫

2 Balas

sis cuba tanya nurse sis, dia akan jumpakan sis dengan doktor di kk ataupun kalau sis sdh ada temujanji ambil vaksin pergi je, dkt ppv ada doktor yang akan cek buku pink dan tanya kita ada penyakit apa2 tak. sis boleh tanya apa2 je dkt doktor tu nanti. semoga dipermudahkan sis. ☺️

3y ago

sama2 sis ☺️