Hari Kedua selepas period.

Ada change pregnant tak kalau line macam nie? OPK test.

Hari Kedua selepas period.
7 Balas

Negatif lg tu. Teruskan buat hari2 sampai jumpa line test sama atau lebih terang dr control line. Kalau bersama dalam range opk positif insyaAllah kemungkinan besar untuk pregnant tu ada. Yg penting rezeki.

Negatif lagi ni..nk cantik puasa 3 jam baru buat opk...opk buat waktu sama..contoh start puasa pukul 4.30ptg-7.30mlm boleh cek opk...cek setiap hri pd waktu yg sama

Hari ke2 lepas period belom subur lg. Keep on testing sampai dpt line sama terang. Kalau nk save opk, test hari ke 10 sampai dpt terang.

Opk mmg akn timbul 2 line.. yg membezakan tu line tu terang ataw tak je..

5y ago

Btw yunk.. kne taw cycle day period awak berape.. bole google.. cd berape bole start celup opk..

Truskn celop smpai dua2 sma terang

Terus celop ..sme trang bru subur

Yg ni negatif, boleh cuba lagi