hb low

ada cara tak nak naik kan hb .. saya dah 2 kali amik darah yg masok tabung kecik tu .. yg pertama amik darah tu 10. jer .. kali ke 2 ni blom thu lagi berapa naik .. ??? 7hb ni nak g check up .. harap2 hb saya naik lah 12 ke atas .. semua tlg doakan hb saya yew . ??

2 Balas

Amalkan makan tamar 7biji setiap pagi. Konsisten. Selain tu amalkan minum rebusan tamar merah. Makan ulam peria. Daun cekur manis.

5y ago

ohh .. kurma jenis ape2 pon boley ea

hi mummy,untuk naikkan hb sy mkn jambu batu..kdg2 makan ikan bilis goreng buat snek..memang senang hb naik..makan kerang pun okay..

5y ago

hi .. ok .. tq untuk info. 😍😘