Susu Drop

Ada cara tak nak banyakkan susu? Susu suddenly drop. Bby bru 5m. Skrg ada makan supplement shaklee esp protein and alfalfa tu. Tp tk de effect sgt.

2 Balas

Try pump 2-3jam sekali, and consistent jangan skip2. My body kena macamtu, baru susu okay balik, tak drop. And minum air kosong banyak, ibu juga kena minum susu secukupnya.

5y ago

Tk blh nak consistent pump 2-3 jam skali. Sbb sya bkerja. Boleh pump waktu rehat je. Itupun pump dlm toilet je. Huhu. Tp shri sya pump ada 5x. Waktu yg sama hri2. Hari cuti je sya pump stiap 2 jam

Try makan tablet motilium 10mg 1 tablet, 3 kali sehari ( 15-30 minit sebelum makan), untuk 3 hari.. ini yg doktor saya suggest..

5y ago

Boleh beli di farmasi je ye? Increase byk tak sis? Saya mcm dh kena culture shock dh. Sbb sblm ni susu mmg 5-7oz. Tiba2 turun jd 2oz. Kesian kt bby plak. Tknak give up on bm lg. Mmg tkde plan nak bg fm lgsg. 😣