Susu Drop

Ada cara tak nak banyakkan susu? Susu suddenly drop. Bby bru 5m. Skrg ada makan supplement shaklee esp protein and alfalfa tu. Tp tk de effect sgt.

2 Balas

Try makan tablet motilium 10mg 1 tablet, 3 kali sehari ( 15-30 minit sebelum makan), untuk 3 hari.. ini yg doktor saya suggest..

5y ago

Boleh beli di farmasi je ye? Increase byk tak sis? Saya mcm dh kena culture shock dh. Sbb sblm ni susu mmg 5-7oz. Tiba2 turun jd 2oz. Kesian kt bby plak. Tknak give up on bm lg. Mmg tkde plan nak bg fm lgsg. 😣