Ruam Panas

Ada cadangan lain tak kalau anak ruam panas selain bedak sejuk..?

1 Balas

anak sya 1st ruam teruk..bwa ke klinik sma juga ruam x hilang..then sya try pkai viprolabs bru ok..sya pkai viprolabs utk kedua2 anak sya..mmg berkesan..bleh search d fb kalau sis maw try..sekali spray nmpk kesan positif..mmg ruam berkurang..tpi kalau ruam teruk bwa jmpa doctor dlu..sekiranya x berkesan ubat dari doctor..bleh try ne viprolabs..😊 #elakkan ubat steroid sbb anak pernah pkai yg ada contain steroid makin teruk ruam