air soya

ada betul ke minum air soya tk kira brand apa pun boleh jd kanser?? dan tk elok bg kanak2 minum ?

3 Balas

sy tahu tak elok utk pregnnt woman sbb baby kulit sensetif je . lain² takde lak . org kata mitos . sebaiknya soya buat sndri lg best . lg pun byk bnde dibuat dr kcg soya . cth tauhu, kicap tempe n lain²

X minum soya pun dpt gak kanser sis. Ada byk sbb kanser aktif. Blh google baca page doktor. Kita semua ada sel kanser dlm badan. Cuma membezakan aktif ke tak. Psl soya ni x smestinya. Mungkin kbetulan..