Asid Folik

Ada beberapa kwn sy suggest makan asid folik. katanya bole cpt mengandung. ini betul ka tipu2.. sincerely, yang baru berkahwin lagi xthu apa lagi mencoba ?

1 Balas

Bukan cepat mengandung sis 😅 folic acid ni bagus dimakan kalau mau merancang ada anak seawal 3 bulan sebelum lagi.. lebih mengurangkan risiko baby develope x cantik bila mengandung nanti.. terutama bahagian saraf tunjang & kepala/otak

5y ago

ini kawan2 yg kata.. sbb sthu sy byk org yg dh sedia preggy yg mkn.. hihi.. tq for the info btw