Siapa ada pengalaman naik flight time pregnant ? 30w kebawah masih boleh naik atau tidak?

Ada apa apa surat yang perlu saya mintak dr ke ?

3 Balas

betul 27 ke 34 w kena ada surat dr docter.. n surat pula kena minta 30hri sbulm fly.. klau dah 35 minggu air asia xbagi naik dah wak .. ade kwn syg nak balik sabah ksihan dia sbb bru prtama kali😥 dia lagi 1 hri nk masuk 35 w tapi mnta surat dr kk. dicter xkasi pdhal dia mnta awl dah. last2 kk suh mnta private.. private pun xbrani bagi sbb fllowup kk. doc private ckp alasan kk xnk kasi balik sabah sbb kobit padahal air asia xemail pun klau ada apa2 masalah ksihan dia😭😭😭

6mo ago

Kesian nya kawan tu. Terima kasih inform tau. 🥰

Pergi klinik bgtahu sis nak minta surat doktor utk naik flight.

28w keatas airline nk surat dktr. blh refer website