Tumpang tnya normal ka sya 7week dtg keputihan n gatal2 bhgian intim.

Ada ap2 yg boleh mngurangkan kputihan x

5 Balas

pergi cek awak, sy masa first jmpa dr kk dia buat swab terus sebab risau kalau ada gbs. dr ckp lagi baik cek awal sbb senang detect kalau ada gbs ke atau lain.

pergi check risau gbs x elok untuk bby nnt diorg akan masukkan mulut itik dr bwh untuk amik sampel hntr ke makmal lpstu bg ubat masuk kut bwh

8mo ago

kalau pregnant awal² masuk mulut itik x apa ya . maksudnya x ada apa² risiko ke

cuba basuh miss V sis dgn air rebusan sireh

pergi check wak, nanti dia ada kasi ubat

sy pn 😔