Pregnant 3minggu 3 hari

Ad x yg pregnant 3minggu dan UPT dah nmpk 2line samar? Lpstu normal ke, setiap kali petang sllu bleeding... Rasa xyakin kalau boleh awal sngat ditag 2line,ad yg sama? Rasa senggugut+bleeding tu petang ke mlm je, tgh mlm dah ok Atas UPT Bawah OPK

Pregnant 3minggu 3 hari
1 Balas

last period bila sis? cycle selalu berapa lama? ada je yang awal dah boleh detect, especially kalau cycle memang pendek. bleeding tu tak normal sis. especially kalau ada sekali dengan senggugut. cecepat pergi check ya.

8mo ago

Oouh mcm tu y sis,tq sis 😍🥰