CBD RESULT POSITIF 1-2, 3 HARI KEMUDIAN CBD NOT PREGNANT

11.05.2021 [4 pagi] : CBD Positif 1-2 (UPT strip sangat-sangat samar) Jumpe doc scan ada kantung, kandungan masih awal lagi, doc bg ubat DUPHASTON utk kuat kn rahim, saya bleeding 2 hari & dah stop bleeding. 14.05.2021 [7 mlm] : CBD result NOT PREGNANT, UPT masih samar lagi. Adakah saya mengandung???? #ingintahu #bantusharing #firstbaby #seriusnanya

CBD RESULT POSITIF 1-2, 3 HARI KEMUDIAN CBD NOT PREGNANT
1 Balas

Chemical pregnancy maybe.

3y ago

Kandungan tak menjadi. Tak berjaya menempel pada dinding rahim dgn selamat. Upt cbd selalu result 1-2 then negatif and turun period