dpt 2 date due

Ad x mumy2 mcm sy dpt 2 due mcm nie ? Biasa ikt y misi kew ikt y doc punyer scan ?

dpt 2 date due
43 Balas

Sy pun mcm nie.27/01.2020 dn 20/02/2020 doc punya scan ikut saiz bb katanyaa,bkn kira kita last priod or awl priod..kna ikut saiz bb ..

5y ago

Tu la.doc kata y misi bg tu myb ad tslh date last period

sama la kite.ikot kiraan piod nurse bgtau 11.4.20..scan kt spital 5.4.20..scan kt kd 4.4.2020..smoga smuanya dipermudahkn.amin

5y ago

In sha allah . Amin .

Due date berubah ikut berat baby sbnrnya.. Saya prnah tnya doktor, sbb sntiasa berubah tiap kali scan.. Hihihi

5y ago

Due date smua tak sama sbnrnya.. Ada awal 2mngu ada lebih 1mnggu.. Smoga dipermudahkan sgala urusan...

Sy pn ade mcm ni..first due 3.1.2019..second due 13.1.2019..baby lahir 31.12.2018..nk kuar 2018 jugak.. 😂

5y ago

Bby kluar awl jgk . Xpe alhamdulilah asal sihat n slmt jew

Sama macam sy . Nurse bg lain . Doc bg lain . Tpkan doc scan . Dia thu brapa² . So baik ikut due doc bg 🤗

5y ago

Ooo yeke . Ok tq

Doc punya due lg tepat berbanding scan. Sbb scan dia tgk saiz baby. Tp doc kira manual ikut period last kita.

5y ago

Sy punya doc ikut saiz bb

tak semua due date tu tepat . just get ready bile dah sebelom/masuk bulan due tu ,anytime boleh keluar 😶

5y ago

Huhuhu btl2 . Tq

Ni biasa kiraan dy je..bkn scan... xsilap akn ad scan & dy bgtau u due bila.. yg tu pon kdg2 tepat..

5y ago

21/4 tu y kuar dkt scan doc bg. 3/4 tu y misi bg ikt ari period

Doc sy suh ikot yg nurse je sbb tak lari jauh sgt. 8/4 misi punye n mase svan yd doc pnye 12/4 😂

5y ago

Ooo xjauh sgt . Sy beza juh sgt . Huhuhu

Biasa sb selalu x sama dgn scan Nt akan repeat scan n tarikh jangkaan bersalin ikut tarikh scan😃