Sickness

Ad x mom to be yg kne night sickness???tiap² mlm x blh tido...klau tido tiap due jam akn bgun...lps tu langsung x ad selere nk mkn...mkn pun pg je tu pun sbb nk mkn ubt...after that langsung x ad rase lapar...nasi dh dkt due minggu x sentuh...loya je bile tgk nasi tu...it's normal??? ?

1 Balas

normal tu.. nama je morning sickness tapi bkn kisah pn bila nk dtg.. sy sejak 9w sampai 21w x lalu nasi putih.. masok 22w baru slowly mkn nasi putih.. 😁