Kelengkang Baby Melecet

Ad tips tk utk hilngkan melecet dekt kelengkang baby.. Baby bru 25 hri dh melecet dekat kelengkang..

6 Balas

Pakai Drapolene cream.. Tube dia warna pink.. N nak bagi baby rasa selelsa boleh sapu bedak berubat Pureen yg label warna merah tu selepas sapuan drapolene cream tu.. Anak² sy 2 org smua sy pkaikn cream n sapu bedak ni masa baby dulu..

4y ago

bila melecet dh ok,sis masih pakaikan juga kea krim dan bedk.? kea bedk jea?

Cuba pakaikan nappy cream. Macam saya, saya pakaikan pureen nappy cream. Nak pakai sudo cream pun bagus, ramai parents suggest sudo cream ni.

Tukar pampers selalu & letak sudocream atau apa2 nappy cream.

Siannya..make sure kerap tukar pampers dia

Pakai drapolene ada jual di 99 speedmart

cuba letak tepung sagu kat ruam tu.