IBU MINUM SUSU APA TIME PREGGY

ad takk yg minum susu berat taknaik berlebihan ?? sbb saya takpenah minum air gulaa . takot sgt kalau lekat minum susu .. lagipon sayaa taklalu mkn . dah beli segala barang bihun ke apa ke kat rumahh . pon sama makan 2 mulut je .. pastu minum air je banyak . nak bertenaga pon just minum milo tu pon sari sekali . saya risauu perkembangan bayi yg taksamaa usiaa dari tarikh period . lari dalam seminggu lebih tp doktor nak repeat semulaa tgokk ad perkembangan tak .. doktor ckp kandungan takde masalah cumaa bayi tu kecik sikit dari usia .. risauu sbb dy takdapat zat makanan sbb si ibu betul ii takmakan ... datanglaa sushi , pizza , mcd , kfc pon takpandang apatah lagi dessert ii . 😞

1 Balas

Kenapa takut minum susu? Takutbdpt kencing manis ke? Tp baby kecik kena minum susu.

9mo ago

Minum je susu low fat kalau takut. Tp bettter minum sbb efek ke gigi baby nnt bila dh besar. Skang maybe tak nmpak.