Anak selsema lama

Hi ad tak momies anak sama mcm saya dah 1 thun 5 bln tp kalau selsema berminggu dh beli ubat farmsi semua tp still berhigus , ke sebab kena tukar susu sbb sblm ni dh prnh kena berhigus sbb lactogen tukar fanleaf , lpstu okay tp mcm jadi balik selsema tu atau sy kne tukar susu lain lagi🥲🥹

1 Balas

klu berminggu mkn ubt farmasi tp still flu..better check kt dktr. its not normal..jgn buat assumption

2mo ago

try ubt titis tu dulu. sbb klu ubt mkn ni kena bg right dose baru sembuh.