37 weeks pregnancy. kaki sembab

Ad doc ckap, klau dh 37 week dan kaki pule sembab, xlme nk berslin.. Betul ke.. Dan ad la rsa sakit2 kt bawh ni.. Tp, xslalu.. Kjap2 je sakit.. Mcm mne ye, sy preg ank sulong huhu. . Suami plak kerja jauh.. Sy perlu ke hspital x? Tp xde lagi leaking atau darah. Cuma lendir putih atau keputihan sy kurg psti. Hellppp meee ?

1 Balas

Sakit sangat tak sis? Ada baiknya ke klinik dulu, refer doktor. Tapi kaki sembap bukan semestinya tanda nak bersalin. Cuba banyakkan kaki bergerak untuk aliran darah and malam tidur tinggikan bahagian kaki dengan lapik bantal kat bawah

5y ago

Start sakit smlam, dan mmg smlam bnyk berjlan la.. Tngk2 kaki sembab huhu.. Sakit xla kuat sngt, sederhna cmtu.. Kjap2 je..