Sembab

35w5d kaki dah sembab teruk..Memalam tido kaki beralas tggi ngan bantal pon ttap sembab..Mak ckap dh xlama dah tu..? Ad yg same case x mcm kta??

3 Balas

Kaki bgkak atau sembab sbb byk berjalan atau berdiri, sis.. sy g balik keje berjalan, keje pn byk berjalan.. sy dlu sejak 28w dh bgkak.. masuk 36w tiba2 hilang terus bgkak.. bersalin masa 38w3d..

5y ago

Kira awal la tu 38w...Baby 1st sy pon 38w4d n baby 2nd on due..Ni pon rsa mcam awal sbb nurse ckap bby dh trun bwah...Awal pon bagus, cepat skit dpat tgk bby 😄

Banyak kan exercise awak 😇

5y ago

Tiap² hari turun naik tgga tgkat 4..😅

smoga dipermudahkan urusan yer sis

5y ago

InsyaAllah..mudah²an 😊