Assalamualaikum saya nak tanya kalau anak kuning, tapi ibu tiada susu badan untuk diberi mcm mne?

Ad apa apa penerangan atau cadangan?

2 Balas

blh cuba bg susu fm.. janji kerap bg susu nk pastikan si anak kerap berak kencing bg cepat turun kuning..jgn bg anak sedap lena sgt.. sis kena kejutkn dia untuk menyusu 1 jam sekali.. sis blh cuba mkn kurma dulu sbb kurma blh bg susu bnyk jugk.. skrg mcm² produk utk bnykkn susu ibu..sis blh cuba

2y ago

Baikk terima kasih.. Sbb baru ni sye pnye puting kluar darah n nanah tuu risau..

Waalaikumussalam. Mommy dah try berurut ke? Selalu nya bila dah berurut dah start keluar susu badan. Bila dah keluar sikit boleh try pam guna tangan cara marmet dan bf anak. Moga dipermudahkan ya

2y ago

Dahh keluar haritu... Ni jdi balik