Pengambilan Booster Dose

Actually saya belum ambik booster dose lagi..and doktor cakap i can take booster dose when my pregnancy on 14 weeks above..saya takut effect tu kat baby saya sebab sebelum ni saya trauma and i already have incomplete misscarriage bvs of vaccine dose 1..nanti dah ambik bila 14 weeks above effect tak kena kat baby ke??🥲🥲🥲#ingintahu #pleasehelp

15 Balas

biasa , doc/nurse akn tya.. dh tugas dorg.. tp biasanya dorg xkan paksa.. just tya je.. kalau tgk d mysj pun skg, kta sndri yg booking bila nak booster dan kat mana nak ambik.. dh xda panggilan dh pun..