Sorry nak meluah disini, taktau la saya ni terasa hati ke apa...

Actually saya baru abis konvo kemarin, mak menakan saya ni tiber tanya ws "mana gambar konvo dengan mak ayah ?". Yelah saya update kat ws gambar dalam dewan dgn no giliran & satu lagi dengan suami, tu pon gambar sisi je. Saya cakaplah "ada je gambar family semua nanti nak cuci letak dalam album". Takpalah saya pon hantar jelah. Ucap taniah pon tak 😂 Lahh tiber hantar gambar dia dgn anak masa konvo haritu (selempang pink) kat board konvokesyen tu. Saya pon balas"ohh gambar situ tak ambik, kita snap dlm dewan dgn kwn² pahtu terus hantar jubah, balik sbb tak larat". Saya ni dah la ponat ngandung, alahan tak hilang lagi. Mmg malas gila nak tangkap gambar & upload² kat socmed. Saya prasan je mak menakan saya sorang ni dari upsr lagi duk compare saya dengan anak dia. 😂 Pasaipa tak tau. Masa kenduri abang saya plak, komen pasai fesyen (saya pakai simple je, anak dia bergaya) duk suruh pakai bergaya macam anak dia. Macam tiberrr. Saya macam haih 😔 banyak jugak la saya kecik hati sebenarnya dgn mak menakan belah mak saya ni 😔Btw saya dgn sepupu saya tu baik baik je ❤️ Cuma maknye jenis compare2 ni 😔 buat saya kureng sikit.

1 Balas

orang2 macam tu wajib di hide dari semua socmed 🤣

3d ago

Selalu saya post apa², jarang sgt dia balas 😂😂😂