Anak tak pandai berkawan

Salam ibu2 nak tanya ada tak anak ibu2 yang umur 2tahun tp still tak pandai berkawan dgn bdk2 lain? Kami dh bwk dia pegi playground jmp bdk2 tp dia tak kawan buat xtau je.. main sendiri.. klau kt rumah dia nak je main dgn dgn mak ayah dia..dgn mak sedara dia pon kdang2 je dia nak main.. kadang tu dia buat xtau je.. nak hantar playschool mcm tak berapa nak mampu lg.. just nak tnya klau2 ada anak ibu2 yang mcm ni nt dia besar skit dia pandaj kwn dgn budak lain ..

1 Balas

cam ank sy camtu jgk..just suka main dgn abg2 ngn kakak2 die je.klau dgn org lain die main gtu2 je pastu lari cari sy.satu lg die jns xblh klau bdk2 lain kasar dgn die terus lari mood n mmg terus x main.sbb Jenis die main x kasar..sentuh pn lembut2..jd sy nk wt keje or nk g mne2 pn payah.ank sy girl

9mo ago

anak sy pon girl..tp dia suka amik brg org..klau org pgg bnda dia suka dia trus amik je kt tgn org..xde tgk muka org tu trus amik je dri tgn..mcm dia ingat kt rmh je amik brg dri mak ayh dia..