Gambar Sensetif

Wahai ibu ibu di TAP , toksah lah up gambar darah anda di page ni . Jangan ingat barisan cik suami takde di app ni . Kalau berdarah ke apa , cepat cepat pi klinik kesihatan terdekat . Saya pon ada jugak pendarahan time pkp tu , elok je pi klinik terus . Lepas tu ada pulak sampai up gambar kemaluan bagai gigih nak tunjuk problem dia . Toksah lahh . Pi klinik terus . Tanya TAP ni pon bukan terus dapat ubat . Dorang suruh refer klinik jugak kan 🤨😅

2 Balas

Betul! Even gambar google ke apa. Baik p hospital tanya terus dapat ubat atau rawatan yang sepatutnya.

Betol2...setuju..kdg2 kita plak yg segan...

4y ago

Betul . Tak perlu lah nak post kat sini buat dosa kering je 😂