Memandangkan theAsianparent mengadakan lebih banyak acara pada masa akan datang, adakah anda berminat untuk mendaftar untuk menghadiri acara tersebut menerusi aplikasi?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2860 respon

25 Balas

saya sukar dengan TAP apps, dapat banyaj info tentang anak, hubungan malah comuniti yang sering berbagi pendapan dan cerita pengalaman

Tidak pasti . Jika berkesempatan , saya pasti hadir

Ya, kerana minat dan banyak aktiviti menarik.

kalau acara yang dibuat seronok

sekiranya tiada aral melintang

kalau free nak join je

inshaa allah

Ya, sudah tentu

InshaAllah

depend on events