NEVESNYAA DUE BULAN 9

aaaaa nevesla nak beranak!!! semua perasaan ada takut!!!! aaaaaa. mommy yang due bulan 9 ada perasaaan macam ni tak 🥲✨

44 Balas

sy due 24/9, memang nervous sis. mcm² trbaca pengalaman contraction. dlm masa sama excited juga 🤭 semoga kita dipermudah urusan semua yaaa ..

Jgn tgok sgt media sosial . Setiap org lain2 pengalamana . Selalu ingt perkataan ni je . Org lain boleh aku mesti bleh . Btw sy due 6/9

sama laa ada hari terfikir takutnya nak bersalin . selalu cakap kat suami takut nak bersalin . walaupun ni kali ke3 bersalin 😆

Smue rasa pun ade skrg ni 😂 Rasa takut bile bace pengalaman2 orang yang dah melahirkan. Kene induce, jahit, contraction 🥹

ada la sikit.. tapi rasa tak sabar je.. anak ke 2.. kakaknya 2y+ hari² cium perut mama.. kiss baby katanya😆😆

Same la kite sis.bila dah nk msuk 7 bulan ni,malam tidur2 ayam je. Always ckp dgn husb rasa takut nk beranak..

exited lebih bnyk drp takut sebb xsabr nk tngp baby gugirl mummy ikut muka sape keluar nnti 🤣🤣🤣

Samaaa nervous sbb anak firstt 🥹 share2 la tips kat new momm mcm kita huhu. Moga dipermudahkan semuaa

Semestinya 🫣🫣🫣 1/9/23 hati pun debar2 tktahu la baby keluar hujung 8 ke tak hehehee

Ade sikitlh..tp lbh kpd eksited ngn x sabar..😆..ank ke 7

1y ago

😆..bile kite x panik.. insyaAllah Mase bukaan jln pun x rase..Kak alhamdulillah ank2 sume Mase jln buke xde sakit just mngeras..rse btul contraction pun bile dah 7cm tu pun x kuat..kecuali mse ank sulong..zero psl bersalin n care brsalin..sbb tu Kak Gali btul2 ilmu pasal bersalin.