Due date bulan11✨

Assalamualaikum ... 👋 mommy-ii semua siapa due date bulan11✨ 2021 . ramai tak dekat sini cuma nak tahu ada tak geng . ermmm covid kan tengah menaik . risau+takut semua ada . 😣

56 Balas

Waa'laikumsalam... sy due 12/11/21... tu la.. arap cepat2 la habis pkp..sy pon risau, kesian mummy2 y due sorg2 masa pkp.. semua kena buat sendiri.. jiwa kena btol2 kental.. semoga dipermudahkan urusan kita semua..

semoga dipermudahkan semua ibu2 yg bersalin waktu pandemik ni. jaga diri, double masking kalau perlu keluar, ambil vaksin bg yg belum. smoga mummy2 dilindungi Allah drpd wabak penyakit berjangkit cvd19

Due 3.11.2021. Tp kemungkinn bersalin awal czer sebab uri dan fibroid kt bawah tutup laluan baby. Saya redha. Janji semuanya selamat sihat sejahtera. Amin

26/11 nanti.Now tengah excited kemas rumaa n bilik untuk persediaan berpantang 🥰.Semoga dipermudahkan semua urusan melahirkan kita semua ye 🤲.

wasalam mommy2🥰 saya due date 22/11. doakan semoga urusan saya dipermudahkan utk bersalin nanti ye☺️

Due 13/11.harap time tu keadaan dah kembali normal..semoga urusan kite sume dipermudahkan😇

🙋‍♀️Saya, 3/11/2021 baby first ,smoga due yang bulan 11 ni, proses bersalin dipermudahkn

sy bulan 11 jgak..due 26 aribulan..tp anak2 sbelum nie smuanya lahir awal..yg nie xtau laa..hihi

Due sy 8/11. Risau jugak dngn kes sekarang ni. Semoga urusan kita semua dipermudahkan nnt ❤️

26/11.Moga waktu tuu kes da berkurangan..N Moga urusan kita semua dipermudahkan.Aamiin🤲